sekanaradie.sk

BEZTUKOVÁ FRITÉZA 2,4L 1300W LED PANEL

Zľavový produkt BEZTUKOVÁ FRITÉZA 2,4L 1300W LED od spoločnosti Lund pohodlne nakúpite tu teraz práve za priaznivú cenu! V akcii za 69,90 EUR.
EAN: 67571
BEZTUKOVÁ FRITÉZA 2
Overiť dostupnosť »
Značka: Lund
69,90 EUR

Popis produktu

Multifunkčná beztuková fritéza, ktorá nielen smaží, ale aj rozmrazuje, ohrieva, pečie a griluje. Fritéza odporúčaná na prípravu hranoliek, mäsa, rýb, zeleniny, sušienok.

 

  • Výkon 1300W umožní rýchlu prípravu jedál
  • Až o 80% menej tuku ako štandardná fritéza
  • Kapacita koša: 2,4l
  • Kapacita misy: 3,2l
  • Rýchle zahrievanie a rovnomerné rozloženie tepla
  • Intuitívne ovládanie teploty (80-200°C) a času (0-60 min)
  • Digitálny DOTYKOVÝ PANEL LED
  • 7 programov
  • 2 koše na vyprážanie s nepriľnavým povlakom. Jeden hladký, druhý s otvormi.
  • Jednoduché čistenie – vhodné do umývačky riadu
  • Automatické vypnutie, keď fritéza dosiahne správnu teplotu a obnoví prevádzku, keď teplota klesne
  • Kontrolka
  • Zvukový signál signalizujúci, že ohrievanie je dokončené
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Dvojitý zámok rukoväte zabraňuje oddeleniu jedného koša od druhého.
  • Dĺžka kábla: 1m
  • Rozmery fritézy: 27 x 32 x 30 cm (dĺžka x šírka x výška)

 

VYPRÁŽANIE S POUŽITÍM VZDUCHU – tvarovaný tvar fritézy a cirkulácia horúceho vzduchu spôsobia, že pokrm bude rovnomerne zahriaty a tým zvonku chrumkavý a vo vnútri jemný.

VYPRÁŽANIE POTRAVÍN BEZ OLEJA – používajte malé množstvo oleja alebo ho nepridávajte vôbec.

RÔZNE JEDLÁ – vďaka dvom košom s rôznorodou štruktúrou a širokou škálou regulácie teploty 80-200 °C si môžete pripraviť rôzne jedlá.

ZDRAVŠIA VOĽBA – Na rozdiel od tradičných fritéz nevyžaduje hlboké vyprážanie, čo umožňuje oveľa zdravšiu prípravu jedla. Jedzte zdravo a chutne

 

Tipy na použitie fritézy bez tuku:

  • Použitie beztukovej fritézy na prípravu jedál vám umožňuje poskytnúť výhodu oproti procesu prípravy jedla v tradičnej rúre alebo vyprážaní.
  • Zníženie hladiny cholesterolu. Vďaka použitiu núteného obehu vzduchu sa znižuje tukové tkanivo potravy a znižuje sa obsah cholesterolu.
  • Šetrite čas a energiu. Vďaka vysokej účinnosti metódy nútenej cirkulácie vzduchu na prípravu potravín je možné skrátiť čas a energiu.
  • Zachovanie chuťových vlastností. Príliš dlhá doba a príliš vysoká teplota ľahko zbavujú jedlo jeho chuťových vlastností. S jednoduchou reguláciou času a teploty môžete tento problém vyriešiť.
  • Pridanie malého množstva tuku do pripravených jedál ich pri príprave urobí chrumkavými. Zmiešanie zložiek uprostred času prípravy spôsobí ich rovnomerné zahriatie